Darul darurilor

—14 decembrie 2007


V-aţi gândit vreodată la cadoul pe care vi-l doriţi pentru aceste sărbători? Noi, Adunarea Baptistă Independentă din Beiuş, avem o idee. Ce aţi zice dacă aţi primi din partea noastră acest număr al buletinului (încă îl numim aşa) bisericii noastre, l-aţi citi şi v-aţi ruga ca el să devină o trâmbiţă scrisă a vocii lui Dumnezeu în România şi un ecou al baptiştilor fundamentalişti independenţi din ţara noastră… şi nu numai. Desigur, darul nostru nu este unul din care să beneficiem exclusiv personal, ci, mai degrabă, unul spre beneficiul general al copiilor lui Dumnezeu din bisericile noastre.

Aveţi dreptate! Nu se poate compara darul nostru cu Darul lui Dumnezeu pe care l-am primit în urmă cu peste 2000 de ani, în ieslea Betleemului. După cum veţi vedea, majoritatea paginilor acestui număr sunt dedicate Darului lui Dumnezeu pentru omenire, Iesus Cristos.  Speranţa noastră este ca prin citirea articolelor, credinţa noastră să fie întărită, încurajată şi provocată spre creşterea în harul şi cunoaşterea Domnului nostru Iesus Cristos.

Înainte să începeţi însă citirea paginilor următoare, vă provoc la o meditaţie. Altfel spus, înainte de a primi Darul, pe Iesus Cristos, haideţi să Îi dăruim noi ceva. Oare avem ce? Poate că magii Răsăritului ne pot da un ajutor în această privinţă. O, nu vă gândiţi la darurile lor fizice – aur, tămâie, smirnă – nici la semnificaţia spirituală a acestora, ci la caracterul acestor oameni care se vede prin ceea ce au făcut ei. Oare a fost impresionat Tatăl de ce au făcut ei? Cu siguranţă! Oare i-a plăcut ce au spus ei? Bineînţeles! Dar ce L-a încântat cel mai tare? Ceea ce au fost aceşti oameni de rang înalt în inimile lor!

Descarcă acest buletin +

Exprimă-ţi părerea completând următorul formular:

Care este a treia lună din an?