Beneficiile rugăciunii

—29 ianuarie 2009


de Petru Beltechi

Rugăciunea

În toată istoria omenirii nu a existat bărbat sau femeie care să fi fost folosit de Dumnezeu şi care să nu iubească şi să practice rugăciunea.

Noi predicăm adevărul lui Dumnezeu în orice ocazie şi la orice grup de oameni, dar nu vedeţi că nu există nici o dorinţă după Dumnezeu, nu există o dorinţă de a cunoaşte adevărul Lui, nu există dorinţă după întâlnirea de rugăciune, după Casa Domnului, după părtăşia de la Cina Domnului, de a umbla în totul şi-n toate după Cuvântul lui Dumnezeu?

Astăzi evanghelia este predicată la radio, la televizor, pe internet şi nimic nu se întâmplă! De ce? Predicarea este primordială dar nu suficientă. Noi avem nevoie de prezenţa Domnului în vieţile noastre, şi El vine dacă-L căutăm din toată inima. Nu cu o inimă împărţită!

Lasă-mă să te întreb: te aştepţi ca Dumnezeu să facă lucruri mari, ca în trecut? Te aştepţi ca oamenii să fie cercetaţi, să-şi mărturisească păcatele, să plângă înaintea lui Dumnezeu? Te aştepţi să fie o mişcare a Duhului în vieţile noastre?

Să ştii că El poate face mai mult decât ne putem noi imagina! Dar oare vrem cu adevărat? Suntem gata să plătim preţul? Suntem dispuşi să ne mărturisim păcatele şi să ne plângem păcatul înaintea Domnului? Suntem gata să-I cerem Lui să ne schimbe? Suntem gata să-L lăsăm să ne schimbe? 

Descarcă acest mesaj +

Exprimă-ţi părerea completând următorul formular:

Care este a treia lună din an?